Referenties: 

Particuliere opdrachtgever
Roompot Recreatie
Bouwfonds Nederland
Gemeente Doetinchem
Gemeente Gouda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te koop gevraagd


Inkoop en ontmanteling
Toer Advies is altijd geïnteresseerd in partijen gebruikt camping inventaris, waaronder slagbomen, straatverlichting, elektra aansluitkasten, hoofdverdeelkasten, straatmeubilair, inrichtingen van volkern trespa sanitair, verplaatsbare sanitair units etc. Wij hebben bijzondere belangstelling voor recente sanitair units, bij voorkeur het honingraatmodel van de fabrikant 'van Keulen'. Voorwaarden: niet ouder dan bouwjaar 2000 en in goede staat van onderhoud. Desgewenst kunnen wij ook de complete ontmanteling van een camping verzorgen. Op basis van duidelijke afspraken zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling.
 
Heeft u iets staan? Neem even contact op.
 
Recent hebben wij de volgende ontmantelings projecten succesvol afgerond:
*Ontmanteling van het volledig vakantiepark 'Duinlust' te Kaatsheuvel i.v.m. herontwikkeling tot bungalowpark in opdracht van 'Landel GreenParks'. 
* Ontmanteling van de volledige Camping 'Bergse Zand' in Bergen op Zoom i.v.m. herontwikkeling o.a. golfbaan en bungalowpark in opdracht van Narvik Home Parc.
* Ontmanteling van de toeristische plaatsen van Strandbad Breskens voor uitbreiding van chaletbouw in opdracht van Roompot Projects.
* Ontmanteling van camping 'de Wolfsberg' te Noorbeek Zuid Limburg i.v.m. ombouw naar bungalowpark 'Domein De Waufsberg' in exploitatie van 'Landel GreenParks'. 
Ontmanteling van camping 'De Hooghe Bijsschel' naar Beach Resort 'de Hooghe Bijsschel' te Nunspeet in opdracht van Europarcs. 
Volledige ontmanteling camping 'Pannenschuur' te Nieuwvliet- Bad Zeeuws Vlaanderen, in opdracht van Roompot Projects.
Camping 't Ruigeveld Sint Maartensvlotbrug ontmanteld in opdracht van de nieuwe particuliere eigenaar. Wordt omgebouwd naar het Glamping concept genaamd 'Strandleven'.